Bir Sevdadır Eskişehir

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Okul Öncesi Eğitim Kurumlarının, Eğitimin Niteliğini Artırma Projesi (ENAP) kapsamında hazırladığı “Bir Sevdadır Eskişehir” adlı proje kapsamında gerçekleştirilen program kapsamında havacılık kenti olan Eskişehir’de okul öncesi çocuklara Anadolu Üniversitesi Havacılık Parkında 2 gün süren etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğin ilk gününde Eğitim Bilimleri Fakültesinden Araş. Gör. Ümran ALAN ve Havacılık Parkı uzmanları park envanterinde bulunan hava araçlarını tanıtmıştırlar. Etkinliğin ikinci gününde ise parkımıza gelen okul öncesi çocuklar uçaklardan gördükleri kanatları kendileri için tasarlamışlardır. Bu program kapsamında Seçil Akkurt Anaokulu ve TOKİ Söğütönü Anaokulundan toplam 100 okul öncesi öğrenci etkinliğe katılım sağlamıştır. Fotoğraflar için tıklayınız.